Autor: Kadri Mägi-Lehtsi • 19. oktoober 2021

Tööandjate ja juhtide ootused riigile seoses pandeemiaga

Kaugtöö ja hübriidtöö on tulnud selleks, et jääda. Paljudele erialadele ja inimestele sobib väga hästi nii kaug- kui ka hübriidtöö, sest see annab võimaluse paremini eraelu ja tööd integreerida, parandada efektiivsust (ei pea kulutama aega sõitudele!), aga kiirendab ka digiarengut – eriti näiteks vanema põlvkonna seas.
Kadri Mägi-Lehtsi

Samuti on pandeemia ja üle võrgu käiv töö andnud võimaluse areneda mitmetel sektoritel ja majandusharudel, nende seas digitervishoid, milles on Eestil võimekus olla liider ja näidata teed. Iseasi, kas suudame selle võimekuse realiseerida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456