Autor: Sandra Kuus • 21. oktoober 2021

Kuidas saab tööandja julgustada töötajaid vaktsineerima?

Tööandja selgitab, et riskianalüüsi järgi on ettevõttes töötajate vaktsineerimine vältimatult vajalik. Paljud töötajad aga kardavad võimalikke kõrvaltoimeid ja tahaksid oma küsimustele vastuseid saada just eksperdilt. Kuidas saaks tööandja oma töötajaid vaktsineerima julgustada?
Foto: Unsplash

Vastab Sandra Kuus, Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456