Autor: Kadi Kuuskmann • 29. oktoober 2021

Kuidas DiSC-mudelit efektiivselt inimeste arendamisel kasutada?

DiSC-mudeli käitumisprofiili peamine eesmärk on aidata mõista ja teadvustada, et oleme inimestena kõik erinevad ning meie käitumisviis on seeläbi erinev. See annab võimaluse tõsta eneseteadlikkust ja kohandada enda käitumist nii inimese, juhi kui ka meeskonnana.
Foto: Unsplash

Mis on DiSC-mudel?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456