Autor: Kai Saard • 2. november 2021

Ülle Pind palgavahemike avalikustamisest: kellelegi kahju see kindlasti ei tee

Swedbank avalikustas hiljuti töökuulutustel ametikohtade palgavahemikud, mis on Eestis pigem ebatavaline. Swedbanki personalijuht Ülle Pind arvab, et palgavahemike avalikustamine kellelegi kindlasti kahju ei tee, eriti kui ettevõtte sees on tasusüsteemid läbi räägitud. Uurisime, mis on palgavahemike avalikustamise laiem eesmärk.
Swedbanki personalijuht Ülle Pind
Foto: Jake Farra

Palgaturu korrastumine

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456