Autor: Jaanus Kangur • 16. november 2021

Mis on müstiline suhtekapital ning milleks ta vajalik ja kasulik on?

Istusin konverentsil ning kuulasin järjekordset juhtimisteemalist ettekannet. Äkitselt tabasin end ketserlikult mõttelt, et kõik see on üsna triviaalne. Ei-ei, mitte et räägitu olnuks vale, vaid et seda on kordi ja kordi juba kuuldud.
Koolitaja Jaanus Kangur tänavusel Koolituskonverentsil
Foto: Raul Mee

Kuula ja usalda oma inimesi, delegeeri ülesandeid jne. See pole ainult pähe kulunud „evangeelium“ kuulutatud paljudest konverentsi „kantslitest“, vaid ka üsna elementaarsed tõed, mille peale isegi ilma kuulmata tulla. Õigupoolest on üsna samamoodi koostööga: efektiivse meeskonna tunnused, mida on kirjeldanud Dyer, Fogg, McGregor jpt, on üsna igapäevased asjad ja vähem või rohkem tuleb nende peale iga meeskond isegi. Küsimus pole teadmises, vaid tegemises. Miks mõned juhid ja meeskonnad ei tee, mida teavad? Või veelgi enam: miks mõnes keskkonnas tehakse küll õigeid asju, aga ei saada soovitud tulemusi?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456