Autor: Kaisa-Kitri Niit • 19. november 2021

Välisuudiseid: Indias suhtuvad noored töökohta väga mänguliselt

Viiendiku India rahvastikust moodustavad noored inimesed ning see peegeldub ka nende töökohtades, kus nad on innukamad osalema kontoriga seotud tegevustes ja tähistamistes.
Foto: Pexels

Kui suur osa India töötavast populatsioonist tunneb, et nad töötavad kõige paremini väljaspool kontorit, siis Y- ja Z-põlvkond eelistab algatada tegevusi töökohal, tekitades seal seeläbi perekondliku õhkkonna. Kui võrrelda noori indialasi nende 50-aastaste kaasmaalastega, siis on nende eesmärk muuta töökoht meeldivamaks, tähistades töö juures pühasid ja nautides lõbusaid tegevusi. 72% Y-põlvkonnast ja 68% Z-põlvkonnast tähistab töö juures pühasid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456