Autor: Kaido Vestberg • 3. detsember 2021

Kas koolitus teeb targaks?

„Õppimine ilma mõtlemiseta on tühi töö, mõtlemine ilma õppimiseta aga lausa ohtlik,“ on öelnud Konfutsius. Kuidas tänapäeval õpitakse ja milline roll on selles koolitusel? Riigikogus ametisse astumise tseremoonial peetud kõnes ütles president Alar Karis, et tema ideaal on tark rahvas, mille mõõdupuu ei ole aga kõrgkoolidiplomite arv. Diplom ei tee targaks. Targaks ei saa ainult tekste õppides, need tuleb enda jaoks ka lahti mõtestada.
Mercuri International Eesti juhtiv partner ja EPALE saadik Kaido Vestberg
Foto: Andres Laanem

20/40-põhimõte

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456