Autor: Personaliuudised.ee • 13. detsember 2021

Rimi investeerib töötasude tõusu 1,8 miljonit eurot

Rimi tõstab uuest aastast kaupluse töötajate palgafondi 7,5% ning pühadeperioodil on poed lahti lühemalt, et tagada inimestele võimalus veeta pühadeaeg oma lähedastega. 45% Rimi personalist on ettevõttes töötanud enam kui 5 aastat, mis annab kinnitust, et sisekliima on hea ja personalipoliitika õigel kursil.

Rimi kaupluste personali palgad tõusevad järgmise aasta 1. jaanuarist, et kiiresti muutuva tööturu arengutega kaasas käia ja oma töötajatele väärikas kompensatsioonipakett tagada. Töötasu tõuseb kõikidel ametikohtadel, suurima palgatõusu saavad teenindajad, kes moodustavad ettevõtte töötajatest üle 50%. Enamikul positsioonidel tõuseb põhipalk, lisaks jätkab ettevõte müügitulemuste alusel tulemustasu maksmist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456