Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 21. detsember 2021

Põhipalk on tõusnud pea pooltes ettevõtetes

Ligi pooltes (48%) organisatsioonides on põhipalk viimase poolaasta jooksul tõusnud, näitavad Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee oktoobris ja novembris 2021 korraldatud tööandjate küsitluse tulemused.
Foto: Andras Kralla

Eelmisel sügisel ei olnud suuremas osas (69%) organisatsioonidest põhipalk muutunud ja vaid 17% tööandjatest märkis, et nende organisatsioonis on põhipalk tõusnud. Seega on 2020. aasta seisakust üle saadud ja palgad on taas kasvutrendis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456