Autor: Mari Agarmaa • 21. detsember 2021

Põhilised loogikavead, mida tööl argumenteerides tehakse

Kui tööl tehakse otsuseid emotsioonide või autoriteedi pinnalt, võivad paljud olulised probleemid lahendamata jääda. Selgitame, mis on argument ja kuidas seda rakendada töökeskkonnas otsuste tegemisel.
Foto: Unsplash

Argument on seisukoht (väide), mille juurde kuulub seisukoha (väite) põhjendus, miks nii arvatakse ja näited ning tõendid, miks nii on nagu väidetakse olevat. Argumenteerimine tähendab veenvat põhjendamist, kuidas näited ja tõendid seisukohta (väidet) kinnitavad või ümber lükkavad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456