Autor: Personaliuudised.ee • 4. veebruar 2022

Kohus keelas politsei- ja piirivalveametil teenistujate vallandamise COVIDi tõendi puudumise tõttu

31. jaanuaril rahuldas Tallinna halduskohus kuue kaebaja esialgse õiguskaitse taotlused ning keelas politsei- ja piirivalveametil nende teenistussuhete lõpetamise COVIDi tõendi esitamata jätmise tõttu, kuni põhiasjas on kohtulahend jõustunud. Täna keelas Tallinna halduskohus veel üle 20 ameti teenistuja vabastamise ja andis pooltele tähtaja kompromissi sõlmimiseks.
Politsei- ja piirivalveamet tahab, et kõik politseinikud oleks vaktsineeritud.
Foto: Liis Treimann

Halduskohus viitas suuresti Tartu ringkonnakohtu 28. jaanuari lahendile ning leidis sarnaselt ringkonnakohtuga, et ameti kehtestatud vaktsineerimisnõue ei ole eesmärgi suhtes proportsionaalne, teatas Advokaadibüroo Pallo&Partnerid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456