Autor: Personaliuudised.ee • 16. veebruar 2022

Coop Panga finantsjuhina alustab Paavo Truu

Täna, 16. veebruaril alustab Coop Panga finantsjuhi ja juhatuse liikmena tööd Paavo Truu, kes oli varem Coop Eesti Keskühistu finantsdirektor ja juhatuse liige.
Coop Panga uus finantsjuht Paavo Truu.

„Paavo Truu on kogenud finantsjuht, kes kannab endas Coop Panga väärtusi ja on loomult kiire tegutseja. Tema kogemused kaubandusest ja Coopi struktuurist annavad pangale kasvuks veelgi kiirema käigu ning aitavad meil pangandust ja kaubandust senisest veelgi paremini omavahel integreerida,“ ütles Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink, kelle sõnul on märgiline, et uus finantsjuht tuleb just Coopi grupi seest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456