Autor: Teeli Remmelg • 25. aprill 2022

Ehitusvaldkonna palgaraport: vahe inseneride ja lihttöötajate vahel kärises veelgi

2021. aasta lõpp tõi ehitusinseneridele jätkuvalt sektori kõrgeima keskmise palga ja suurima palgatõusu. Ka töödejuhajate pangakonto kasvas, kuid samas jäid lihttöölised jõulupreemiast üldse ilma või laekus see n-ö mustalt.

Statistikaameti värske palgaraport näitab jätkuvalt trendi, et ehitusvaldkonnas tasub inseneriks õppimine lisaks põnevale erialale ka rahaliselt ära.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456