Autor: Katrin Kivi • 11. mai 2022

Sihid selgeks tänu koondamisele

Mari Riina Mölder koondati seitse aastat tagasi politsei pressiesindaja ametikohalt. Hiljem selgus, et see oli parim, mis temaga sai juhtuda, sest just nii tekkis võimalus teha elus 180-kraadine kannapööre.
Leekpea oma Pika tänava ateljees.
Foto: Kristina Litvjak

Praegu on Mari Riina hinnatud kunstnik, kelle ateljee asub Rakveres Pikal tänaval. „Astu palun edasi, mul on siin segadus, maalid just tulid näituselt, pole veel jõudnud neid lahti pakkida,“ rääkis ta, kui mind läbi koridori ateljeesse juhatas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456