Autor: Personaliuudised.ee • 16. juuni 2022

Ettevõtted palku tõsta ei plaani

CV-Online'i uuringu järgi lausa 70,8% töötajatest ei ole enda praeguse töötasuga rahul. 83,5% töötajatest oleks valmis vahetama töökohta, kui neile pakutaks praegusest kõrgemat töötasu, kuid selgub, et 68,4% organisatsioonidest ei plaani lähiajal töötajate palka tõsta.
Paljud töötajad ei ole pakutava palgaga rahul.
Foto: Liis Treimann

Palgauuringu kokkuvõte baseerub CV-Online’i (CV.ee) poolt juunis läbi viidud küsitlusel, millega uuriti, kas organisatsioonidel on plaanis lähiajal tõsta töötajate palka. Lisaks uuriti tööealistelt inimestelt, kas hetkel ollakse pakutava palgaga rahul. Uuringus osales 254 organisatsiooni erinevatest tegevusvaldkondadest ja üle 4000 tööealise inimese.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456