Autor: Marge Aasalaid • 11. august 2022

Advokaadibüroodes on palgaralli raugemas

Advokaadibürood on palgatõusudega esimesel poolaastal kaasa läinud, aga kuna turu üldine surve on vähenenud, siis on raugemas ka palgaralli. Koos aasta boonusega ületab advokaadibüroode palk Eesti keskmist 2,5 kordselt, kirjutab Finantsuudised.ee.
Advokaadibüroo Cobalt juhtivpartner Jaanus Mody.
Foto: Advokaadibüroo COBALT

Kui II kvartali tulemused näitavad Advokaadibüroo Soraineni suurt edu teiste ees, siis nelja kvartali keskmine tulemus seda siiski ei näita. „Advokaadibüroode tasumudel sisaldab tavapäraselt aastaboonuse komponenti. See makstakse kord aastas ning moonutab seetõttu kvartaalse palga arvutust,“ selgitab Advokaadibüroo Cobalt juhtivpartner Jaanus Mody.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456