Autor: Kadri Seeder • 22. august 2022

Personalijuhi töötasu on aastaga 10,7% kasvanud

Personalijuhi keskmine brutotöötasu 2022. aasta I kvartalis oli 3051 eurot, aasta tagasi samal ajal 2757 eurot, kasv seega 10,7%.

Palgainfo Agentuur on kogunud töötasude andmeid organisatsioonidelt ja töötajatelt alates 2013. aastast ja teinud seda kaks korda aastas. Tänu heale koostööle statistikaametiga otsustati 2021. aasta sügisel iseseisvast andmete kogumisest loobuda ja hakata kasutama statistikaameti eritellimusel koostatud töötasude andmestikku, mille allikad on töötamise register ning tulu- ja sotsiaalmaksu aruanded (TSD).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456