Autor: Tööstusuudised.ee • 29. september 2022

TOP 10: puidutööstuse parimad palgamaksjad

Möödunud, 2021. aasta oli puidutööstuste jaoks üldiselt edukas. Kasvasid nii käibed, kasumid kui ka töötajate palk. Äripäeva Infopanga värske puidutööstuse konkurentsiraport toob välja ka parimad palgamaksjad. Tööstusuudised selekteerisid välja 10 suurimat tööandjat ja parimat palgamaksjat aastal 2021 nii esma- kui ka järeltöötlejate lõikes.
Esmatöötlejate seas juhib palga edetabelit Viiratsi Saeveski.
Foto: Raul Mee

Esmatöötlejate seas on valdkonna viis suurimat tööandjat 158 töötajaga VIIRATSI SAEVESKI AS (aastaga +2 inimest), 121 töötajaga TOFTAN AS (aastaga -5 inimest), 83 töötajaga TIMBERSTON OÜ (aastaga -2 inimest), 69 töötajaga VARA SAEVESKI OÜ (aastaga +5 inimest) ja 47 töötajaga RAJA KT OÜ (aastaga -4 inimest). Kõik nad on esindatud ka allpool olevas tabelis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456