Autor: Meditsiiniuudised • 7. oktoober 2022

Tervishoiusektori parimat palka maksid jätkuvalt ravimifirmad

Äripäeva iga-aastases Palga TOPis olid parimate tervishoiusektoriga seotud palgamaksjatena taas ravimifirmad, aga ka hambakliinikud ja perearstikeskused, selgub Meditsiiniuudised.ee-st.
Sektori parimat palka maksid jätkuvalt ravimifirmad.
Foto: Shutterstock

Mulluses TOPis esimese ravimifirma ja tervishoiusektoriga seotud ettevõttena 23. kohal olnud Takeda Pharma ASi kohta tänavu veel värskeid andmeid ei ole. 2020. aasta andmetel töötas ettevõttes üheksa inimest keskmise brutopalgaga 5389 eurot.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456