Autor: Personaliuudised.ee • 7. oktoober 2022

Uus trend: ettevõttesisene karjääripööre

Karjääripöörde tegemine ei ole enam midagi üllatavat, kuid üha enam suundub inimesi täiesti uude töövaldkonda just olemasoleva tööandja juures. Miks hüppab töötaja pea ees uude valdkonda ning mis sellega kaasneb ettevõttele, arutlevad Inbanki spetsialistid Eisi Mäeots, Marie Tammemäe ning personalijuht Jaanika Lill.
Inbanki partnersuhete juht Eisi Mäeots.
Foto: Erakogu

Inbanki partnersuhete juht Eisi Mäeots alustas tööd Inbankis ürituskoordinaatorina vahetult enne koroonapandeemia algust. „Inbanki läksin eesmärgiga korralda erinevaid seminare, tiimi- ja partnerüritusi, kuid peagi ei olnud ühtegi üritust, mida korraldada. Ürituskorraldaja asemel sai minust päevapealt ürituste tühistaja,“ naljatles Mäeots.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456