Autor: Personaliuudised.ee • 18. oktoober 2022

Kutsestandardite kõrvale tulevad oskusprofiilid

Kui praegu on kutsestandard see, millele töö- ja koolitusturul vastutuse piiride või hindamisaluste kehtestamisel toetuda, siis tulevikus on veel üks abivahend: kutsete süsteemi kõrvale arendab Kutsekoda oskuspõhise lähenemise, mis võimaldab ameteid, õppekavasid, aga ka indiviide kirjeldada oskusprofiilide kaudu.
Foto: Helen Kattai

Küsimustele vastab Kutsekoja välisprojektide spetsialist Heli Oruaas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456