Autor: Elle Muuga • 2. november 2022

Kuidas töötajal tulemuslikult "randuda" lasta?

Mõistlik tööandja peab lahkuva töötajaga alati lahkumisvestluse, ükskõik siis, kumma algatusel töösuhe lõpu saab. Kuidas töötajat n-ö pardalt maha arvata ja lahkumisvestlust ette valmistada, kirjeldab koolitaja ja konsultant Elle Muuga.

Offboarding kui mõiste tähendab töötaja organisatsioonist väljajuhtimist ja töösuhte lõpetamist, ent selle sisu võib olla iga ettevõtte jaoks erinev. Mõnel juhul on see lihtsalt tööandja ja töötaja koostöö lõpetamine ehk paberite allkirjastamine, teisel juhul aga tööandja poolt kirjeldatud protsess koos lahkumisvestlusega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456