Autor: Personaliuudised.ee • 4. november 2022

Tööjõuekspert: “Inimene ei põle läbi üleöö”

Liigne töösurve ja läbipõlemine võivad viia tõsiste tervisehädadeni. “Sellepärast on oluline õigel ajal jaole saada ja abi otsida ning sealjuures on oma roll nii juhil, kolleegidel kui muidugi ka töötajal endal,” räägib Finesta tööjõurendi osakonna juht Kerli Kadak.
Foto: Raul Mee

“Töötajate vaimse heaolu eest hoolitsemine on praegu omane pigem suurtele ja rahvusvahelistele ettevõtetele. Seal on puhketoad, töötajad saavad külastada psühholoogi, regulaarselt toimuvad tööstressiteemalised koolitused või loengud,” loetleb Kadak vaid üksikuid võimalusi, mida pakutakse. “Samas on töötajate vaimse tervise teema siiski meie ühiskonnas suhteliselt uus nähtus ja suuremat tähelepanu pälvis see koroonaviiruse puhkedes, kui inimesed koju isolatsiooni jäid,” meenutab Kadak.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456