Autor: Kaspar Aren, digiturundusagentuuri Sharplife juht • 15. november 2022

Digimaailm kui osa meie igapäevaelust: peamised ohud ja rõõmud kesk- ja ühiskonnale

Kui ühelt poolt on digitaalne teenus paljudele väga lai ja võõras mõiste, siis samal ajal on see ka tuttav ja igapäevane. Eesti seaduste kohaselt on digitaalne teenus midagi sellist, mis võimaldab digitaalsel kujul andmeid luua, töödelda või salvestada või neile juurde pääseda või teiste kasutajatega andmeid jagada. Missugused on aga digimaailma peamised ohud ja rõõmud meie ühis- ja keskkonnale?
Digiturundusagentuuri Sharplife juht Kaspar Aren
Foto: Roomet Ild

Digimaailma peamised ohud ühiskonnale ja keskkonnale

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456