Autor: Sirja Sulakatko, smartwork.ee • 6. märts 2023

Haarame härjal sarvist: IT-oskustega järelkasvu loomine ettevõtte algatusel – miks ja kuidas?

Kuigi riik ja ülikoolid panustavad IT-valdkonna spetsialistide väljakoolitamisse, on IT-sektori vajadused siiski endiselt nõudlust ületamas. „Kuuleme sageli, et IT-sektoris on spetsialiste vähe ja naiste osatähtsus kasin. Samal ajal on igas organisatsioonis inimesi, kes tahaksid õppida ja tegutseda tehnoloogia sektoris, kuid ei tea, mis võimalused on ja kuidas sinna valdkonda liikuda,“ ütleb Ingrid Kääp, Telia infoturbe vastavuskontrolli valdkonna juht.
„Women In Tech Telia“ programmi lõpetajad

Artiklis vaatleme, kuidas saab üks organisatsioon ise panustada IT-valdkonna järelkasvu tekitamisse ja mida tuleks sealjuures arvesse võtta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456