Autor: PROTO avastustehas • 8. märts 2023

PROTO avastustehases on sündmuste korraldamisel piiriks vaid fantaasia

Noblessneri piirkonna üks suuremaid ja märgilisemaid ajaloolisi tööstushooneid on valukoda — 1915. a ehitatud Noblessneri laevatehase laevaehitustsehh ja värviliste metallide valukoda. Hoone renoveeriti 2019. aastal ning tänaseks asub hoones avarate ruumidega kaasaegsete tehniliste võimalustega sündmuste keskus- PROTO avastustehas.
PROTO sündmustekeskus sobib nii väiksemateks koosviibimisteks kui suurteks pidulikeks vastuvõttudeks

PROTO avastustehase ruumid sobivad nii väiksemateks koosviibimisteks kui suurteks pidulikeks vastuvõttudeks. Ainulaadne asukoht kiiresti arenevas mereäärses linnakus ning ajalooline tööstushoone pakuvad võimalusi, kus piiriks on vaid fantaasia. PROTO avastustehases on korraldatud konverentse, näitusi, filmivõtteid, pidulikke sündmusi, fotosessioone, pulmi ja teatri- ning kontsertetendusi. Tänavalt saab PROTO avastustehasesse sisse sõita kas või autoga, sest puuduvad kõrguste vahed. Tänu omaaegsele arhitektuurile on hoones ainulaadne akustika, mis eriti sobilik ka meeleolukateks kontserditeks.

PROTO ekspositsioonisaal

PROTO ekspositsioonisaal viib külalised imelisse 19. sajandi leiutiste maailma, mis sobib hästi pidulikeks vastuvõttudeks. Saalis on üle 20 virtuaalreaalsus- ja tegevusatraktsiooni. Pilkupüüdvad atraktsioonid dekoreerivad ise ruumi, nii et korraldaja ei pea eraldi ruumi kujundamisele mõtlema. Korraldajal on võimalus rentida ruum kas atraktsioonide juhendatud kasutamisega või ilma. Osaliselt on võimalik atraktsioonid teisaldada, nii et saali ühte ossa tekib ruum lava ning tantsuplatsi jaoks.

PROTO ekspositsioonisaali saab rentida keskuse lahtiolekuaegade väliselt või külastada ekspositsiooni, kui sündmuse toimumiskohaks on mõni muu meie ruumidest. PROTO avastustehas mahutab kuni 600 külalist vastuvõtule ja 200 külalist gala stiilis– ideaalne igaühele, kes otsib unustamatut õhkkonda.

Konverentsiruumid

PROTO avastustehases asub veel 266 m2 Pantera konverentsisaal ja 3 seminariruumi mahutavusega kuni 30 inimest. Pantera saal mahutab 220 inimest teatristiilis ja 150 inimest galas. Pantera saal oma kõrgete lagede, suurte efektsete akende, ajalooliste detailide ning originaalpõrandaga 19. sajandist sobib neile, kes otsivad ehtsat tehase atmosfääri.

Saal on varustatud suure ekraani ning projektoriga. Olemas on korralik helisüsteem, kasutada saab kahte käsi- ning reväärimikrofoni ja lava. Liigutatava vaheseina abil on võimalik saal poolitada kaheks ruumiks. Ruum sobib nii konverentsideks, seminarideks, pidudeks kui pidulikeks vastuvõttudeks.

PROTO catering

Lisaks peo- ja konverentsiruumidele pakub PROTO catering toitlustust majas toimuvatele kuni 200-inimesega üritustele. PROTO on vanade ja uute leiutiste võlumaailm. Meie maja räägib lugu leiutamisest, loomisest ja elamustest ning nii ka meie catering. Meie menüüdes leidub nii vanu häid klassikuid kui uusi kaasaegseid maitsekombinatsioone. Kohandume vastavalt sündmusele ja kliendi eelistusele, garanteerides meeldejääva maitseelamuse.

Kasutame oma toitude ja suupistete valmistamisel värsket toorainet, tuues välja selle maitsepuhtuse, lihtsuse ja tervislikkuse. Oleme hingelt leiutajad ning katsetame nii kohalike maitsete kui ka maade avastamise käigus kaasa toodud retseptidega.

Kirjuta [email protected] või helista +372 53 620 400.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456