3. aprill 2023

Keeled selgeks mängeldes

Loo autoril avanes võimalus osaleda eelmise aasta augustikuus eesti-inglise keele tandemlaagris, mida korraldas Integratsiooni Sihtasutus (INSA). Tegu oli neljapäevase aktiivset keeleõpet toetavate tegevuste ja eri kultuure põimiva laagriga täiskasvanutele.

Keelelaager on ehe näide sellest, kuidas elukestev õppimine ei pea olema piin ja vaev, vaid seda saab teha ka põnevalt ja mänguliselt. Ehk saavad sellest artiklist inspiratsiooni nii mõnedki, kelle organisatsioonis on keeleõpe aktuaalne.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456