Autor: Kristel Ainsalu • 22. mai 2023

Tudengitöödes uuriti noorte karjääriootuste ja töömaailma teemasid

Karjäärinõustajate Ühing (KNÜ) on korraldanud 2018. aastast alates lõputööde konkurssi, milles tunnustatakse karjäärivaldkonnas tehtud uurimistöid. Tudengitööde tunnustamisüritus toimus eelmise aasta lõpus Eesti Töötukassa Tallinna karjäärikeskuses.
Foto: Pixabay

Mitmed tööd olid seotud noortega ja selle loo autor toobki välja peamiselt noorte valikuid ja võimalusi käsitlenud autorite töödest leitud huvitavamad teemad, mis seotud töömaailmaga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456