Autor: Tööstusuudised.ee • 3. juuli 2023

Tootmisjuhtide palgaraport: suurimat keskmist palka teenivad Järvamaa tootmisjuhid

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse tootmisjuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 1. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest selgub, et 9 maakonnas on keskmine palk langenud, 5 maakonnas aga tõusnud.
Foto: Pexels

Palgaandmetest selgub, et 1. kvartalis teenisid suurimat keskmist palka Raplamaa tootmisjuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, Valga maakonna, Järva maakonna, Lääne-Viru maakonna, Jõgeva maakonna, Pärnu maakonna, Põlva maakonna, Viljandi maakonna, Tartu maakonna, Saare ja Võru maakonna tootmisjuhtide palkasid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456