Autor: Personaliuudised.ee • 6. juuli 2023

Ebavõrdne olukord lapseootel töötajatele kaotatakse

Sotsiaalministeerium on lisanud ravikindlustuse seaduse muutmise eelnõusse sätted, mis kaotavad ebavõrdse kohtlemise, kus osal töötajatel on võimalik saada tööandjalt täiendavat haigushüvitist, kuid lapseootel töötajatele seda ei saa laiendada, sest sellisel juhul kaotaksid nad õiguse haigekassa makstavale hüvitisele.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda tegi ettepaneku ebavõrdne olukord kaotada.
Foto: Marta Toomsalu

Läinud aasta detsembris tegi Eesti Kaubandus-Tööstuskoda sotsiaalministeeriumile ning rahandusministeeriumile ettepaneku kaotada ebavõrdne olukord ära ja nüüd võttis sotsiaalministeerium koja ettepanekut kuulda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456