Autor: Ruti Einpalu • 11. august 2023

Rõõmustamise retsept

Ilmselt teavad kõik seda lugu, kus vanatädi kurdab kirikuõpetajale, et talv on tulekul ja temal puude pärast mure. Ja nii ikka korduvalt. Mõeldud, tehtud! Koguduse noored tellivad kastitäie puid ja saabuvad autoga, et halud riita laduda. Suur on üllatus, kui selgub, et kõik kohad on küttepuid täis. Vanatädi ütleb selgituseks, et kahe järgmise talve omad on, jah, olemas, aga kolmanda talve puid ju pole!
Foto: Pixabay

Parem karta, kui kahetseda

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456