Autor: Personaliuudised.ee • 21. august 2023

Noored tööandjatele: tasustamata praktika ei motiveeri kedagi!

Suvi tähendab paljudele noortele praktikat erialasel tööl. SEB korraldatud uuringust selgus, et vähe on neid, kellele pole praktikatasu oluline.
Naiste ja meeste erinev palgaootus hakkab silma juba praktikatasu tasandil, edaspidi see vaid süveneb.
Foto: Pixabay

Ligi pool (46%) SEB korraldatud uuringus osalenutest leidis, et praktika eest saadav tasu – kui töötada täistöökohaga – võiks olla minimaalne netopalk ehk seaduse kohaselt 689,92 eurot. Üle veerandi vastanutest (28%) on aga arvamusel, et praktika netotasu võiks olla üle 1000 euro.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456