Autor: Personaliuudised.ee • 30. august 2023

„Parim praktika 2023” tunnustab praktikaalase tegevusega silma paistnud tööandjaid ja õppureid

Eesti Tööandjate Keskliit kutsub märkama ja tunnustama tublisid tööandjaid ja õppureid, kes eelmisel õppeaastal oma praktikaalase tegevusega silma paistsid ja paljudele teistelegi eeskujuks olid! „Parim praktika 2023” konkursile on võimalik esitada parima praktikakoha ja parima praktikandi kandidaate kuni 22. septembrini 2023.

Tunnustame silmapaistvaid praktikakohti ja eeskujulikke praktikante

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456