Autor: Äripäev • 4. september 2023

Idufirmad raskustes: ka Xolo koondab

Xolo tegevjuhi Mikko Teerenhovi sõnul oli meeskonna vähendamine raske, aga vajalik otsus.
Foto: Jassu Hertsmann
Eesti ärihaldusteenuseid pakkuv startup Xolo teatas, et koondab 24 inimest ja vähendab kulusid, et kasumisse jõuda.

Xolo tegevjuht Mikko Teerenhovi ütles pressiteate vahendusel, et tänases majandusolukorras on seatud uueks eesmärgiks jõuda kasumilävele ja saavutada sõltumatus välisrahastusest. "Tahame ettevõtet arendada sõltumata täiendavate investeeringute kaasamisest. See nõuab kahjuks ka raskeid otsuseid meie meeskonna struktuuris,” ütles Teerenhovi teate vahendusel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456