Autor: Meditsiiniuudised • 5. oktoober 2023

Peaasi.ee konverentsilt: Eesti kaotab vaimse tervise probleemide tõttu aastas 2,8% SKTst

Neljapäeval toimuval Peaasi.ee 15. tegutsemisaastale pühendatud konverentsil "Kas jätkuvalt pole hullu?" keskendutakse vaimse tervise raskuste ennetusvõimalustele koolis ja tööl ning vaimse tervise abi kättesaadavuse parandamisele. Eesti kaotab vaimse tervise probleemide tõttu aastas 2,8% SKTst.
Peaasi.ee tähistab konverentsiga 15. tegevusaastat
Foto: Peaasi.ee

"Vaimse tervise probleemide statistilised numbrid on halastamatud. Sama halastamatu on mõju riigi rahakotile: OECD ja Euroopa Liidu hinnangul kaotab Eesti vaimse tervise probleemide tõttu aastas 2,8% SKTst," selgitas Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456