Autor: Krista Laever, Orkla Eesti personalidirektor • 17. november 2023

Tööinimese tervis on meie kõigi asi

Tänavusel arvamusfestivalil Paides oli üles seatud paarkümmend lava, kus arutleti eriilmeliste teemade üle alates välispoliitikast ja lõpetades pakendirevolutsiooniga.
Kuidas luua tervist edendavat tööelu, arutlevad Karmen Joller (Eesti Perearstide Selts), Maivi Parv (Tervisekassa), Krista Laever (Orkla), Annika Uudelepp (Confido) ja Maarjo Mändmaa (sotsiaalministeerium).Arutelu juhib ajakirjanik Kristo Elias.
Foto: PARE

Ilm oli suurepärane ja rahvast palju, mis on alati sisuliste arutelude õnnestumise eelduseks. Aktiivne arutelu käis ka PARE eestveetud tööelu alal, kus üheks põletavamaks teemaks kujunes PARE Tööelu töörühma aruteludest tõukunud ja Tööelu manifestiski tähelepanu pälvinud tervist edendava tööelu soodustamine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456