Autor: Personaliuudised.ee • 17. november 2023

Käib „Unistuste tööandja 2024” konkurss

Visionest Institute kutsub ettevõtteid osalema unistuste tööandja konkursil. Oodatud on nii era-, äri- kui ka kolmanda sektori organisatsioonid ja erinevalt varasemast saavad tunnustatud koguni 11 kategooria parimad tööandjad.
Visonest Institute’i tegevjuht Anu-Mall Naarits

„Konkurss pakub ettevõtetele suurepärast võimalust tõsta esile oma tööandja brändi ja luua tugev side praeguste ning tulevaste töötajatega. Erinevalt teistest parima tööandja konkurssidest on unistuste tööandja valimine palju põhjalikum, sest me mõõdame nii praeguste kui ka potentsiaalsete töötajate arvamust. Lõppotsuse teeb professionaalidest koosnev žürii,” ütleb Visonest Institute’i tegevjuht Anu-Mall Naarits, kes on konkurssi korraldamisega tegelenud juba 11 aastat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456