Autor: Personaliuudised.ee • 20. november 2023

Tööandjad pööravad järjest rohkem tähelepanu töötajate tervisele

Ühiskonna arenemisega on tööandjate jaoks muutunud aina olulisemaks mugava töökeskkonna loomine ning töötajate rahulolu tõstmine. Nii on ettevõtete motivatsioonipakettidesse jõudnud treeningute, massaaži ja tervist toetavate tegevuste kompensatsioonid. Populaarsust on kogunud töötajatele tervisekontrolli tagamine ja tervisekindlustus.
Stebby töötaja tervisekontrollis.

SYNLABi kliendihaldur Triinu Tammeoks tõdes, et ennetava terviskontrolli teemad on aina enam jõudmas rohkemate ettevõteteni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456