Autor: Palgauudised.ee • 30. november 2023

Tööandja palgakulu on aegade suurim, kuid töötaja rahakotis ulub ikka tuul

Kui vaadata palganumbrit, mida tööandja töötajate kontole kannab, siis pole palk Eestis kunagi varem nii kõrge olnud, kinnitab Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Luminori peaökonomist Lenno Uusküla
Foto: Liis Treimann

Kolmanda kvartali keskmine palk oli 1812 eurot kuus ehk 1440 eurot kätte. Pooled Eesti töötajatest saavad vähem kui 1500 eurot kuus ehk vähem kui 1244 eurot kuus kätte ning vastavalt siis pooled ka sellest rohkem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456