Autor: Jaroslav Tavgen • 25. jaanuar 2024

Ettevõtete kogemused: lühendatud töönädalast on palju võita

Viimastel aastakümnetel on paljud inimesed unistanud töönädala lühendamisest neljale päevale või tööpäeva lühendamisest kuuele-seitsmele tunnile. Osa ettevõtteid on seda teinud ega kavatse enam kunagi pikemale tööajale tagasi minna, ent leidub ka neid, kes seda otsust kritiseerivad.
Scoro personalijuhi Annika Alberti sõnul on tema firma juba poolteist aastat töötanud neli päeva nädalas ega kavatse seda korda muuta.
Foto: Scoro.com

Näiteks otsustas neljapäevase töönädala kehtestada tööhaldustarkvara arendav Eesti ettevõte Scoro.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456