Autor: Personaliuudised.ee • 30. jaanuar 2024

Selgusid parimad tööandjad sektorite lõikes

CV.ee viis läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mille käigus selgus, kes on need tööandjad, kelle juures soovitakse enim töötada. Lisaks 2024. aasta parimale tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes ärisektoris.
TOP-tööandja kaubanduses on Coop! Fotol juhatuse esimees Rainer Rohtla ja personalijuht Kerstin Jaani.

“ Kuigi majanduskeskkond võib hetkel näidata mõningast ebakindlust, teevad tööotsijad üha põhjalikumat eeltööd, uurides tööandjaid hoolikalt enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist. Ettevõtetel, kes on tunnistatud Top Tööandjaks, avaneb oluline võimalus luua endale konkurentsieelis ning meelitada enda ridadesse tipptegijaid,” räägib CV.ee müügijuht Indrek Harjak.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456