Autor: Marge Ugezene • 14. veebruar 2024

Maksuvõlglaste TOP: “Eelmiste kriiside ajal hoidsin inimesi, nüüd vaatan, kuidas kiiremini august välja saan.”

Veondus-laondus, tööstus ja ehitus, nimetab maksuamet valdkondi, kus paistavad praegu kõige suuremad probleemid. Võlgadesse vajunud ettevõtjad loodavad lahendusi eri äärmustest: üks mõtleb tootmise välismaale kolida, teine usub, et sügisel on kodumaalgi seis parem, kirjutab Äripäev.
Foto: Pexels

Tartumaal tegutseval metallitöötlusfirmal AT Metalli Grupp tekkis eelmise aasta lõpus 23 000-eurone maksuvõlg. Firma omanik Aare Tamm kinnitas, et võlg saab makstud. „Eelmisel aastal võrreldes üle-eelmisega kukkus käive 35 protsenti,“ kurtis Tamm.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456