Autor: Personaliuudised.ee • 1. märts 2024

Vaimse tervise toetamine tõstab töötajate turvatunnet ja heaolu

Vaimse tervise esmaabi andmine on õpitav oskus ja koolituse läbinud inimese tugi kolleegidele võib olla esimene samm oma probleemi teadvustamisel ja sellega tegelemisel.
Paulig on üks ettevõtteid, kus pööratakse tähelepanu vaimsele tervisele.
Foto: Paulig

„Tööandja panustamine vaimse tervise esmaabi andjatesse näitab nende pühendumist töötajate heaolule ning aitab luua toetavat ja turvalist töökeskkonda. See omakorda võib vähendada töötajate stressi, ärevust ja läbipõlemist ning suurendada rahulolu ning produktiivsust,” rääkis Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456