Autor: Personaliuudised.ee • 5. märts 2024

Logistika tulevik: üheotstarbelisi töökohti jääb vähemaks, töötajad peavad hakkama oskusi kombineerima

Logistika valdkonna arengut veavad automatiseerimine ja digitaliseerimine. Kasvava tähtsusega on ka ressursside säästliku kasutamise oskus ning uute juhtimistrendide tundmine, selgub värskest OSKA uuringust.
Digipööre kujundab logistika valdkonna uue näo.
Foto: Pixabay

Aina laialdasemalt rakendatakse logistika valdkonnas automaattehnoloogiaid, kaupade liikumise andmevooge edastatakse ning logistikaprotsesse juhitakse ja jälgitakse digitaalselt. Pidevalt lisandub uusi programme ja robotseadmeid, mistõttu tuleb valdkonnas töötades olla valmis oma oskusi uuendama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456