Autor: Äripäev • 13. märts 2024

Töötavad välisüliõpilased tõid varasemast rohkem maksutulu

Kuigi Eestis õppivate tasemeõppe välisüliõpilaste arv vähenes, maksid nad eelmisel õppeaastal siin tulu- ja sotsiaalmaksuna 16,6 miljonit eurot, mida on 2,5 miljonit eurot rohkem kui aasta tagasi, teatas statistikaamet.
Taltechi maskott tervitab välisüliõpilasi.
Foto: Andras Kralla

Aasta varem lõpetanud vilistlased tasusid maksudena 6,9 miljonit eurot, mida on varasemast 1,5 miljonit eurot vähem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456