Autor: Priit Kõrve • 23. aprill 2024

Põimi rutiinsesse tööpäeva kasulikke venitusharjutusi!

Füsioterapeut, manuaalterapeut/kiropraktik ja Eesti Wushu Kungfu Föderatsiooni aupresident Priit Kõrve jagab soovitusi, kuidas tagada tööl hea füüsiline tervis ja kuidas saaksid kontoritöötajad ka ise probleeme ennetada.
Füsioterapeut, manuaalterapeut-kiropraktik ja Eesti Wushu Kungfu Föderatsiooni aupresident Priit Kõrve.
Foto: Karen Härms

Meeskonna tervisesse panustamine aitab märkimisväärselt kaasa ka äri edukusele, kuid töötajate tervise valdkonnas on veel hulgaliselt väljakutseid. Mõningate tervislike rutiinide sisseseadmine võiks aga siinkohal päris kenasti abiks olla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456