Autor: Personaliuudised.ee • 21. juuni 2024

Ligi veerand Eesti inimestest loodab aasta jooksul saada palgatõusu

Citadele panga küsitluse järgi usub 23 protsenti Eesti inimestest, et järgneva aasta jooksul nende töötasu tõuseb. 8 protsenti arvab, et nende palk pigem langeb ning 34 protsendi hinnangul ei toimu nende töötasus mingit muutust.
Citadele panga Eesti filiaali jaepanganduse juht Marina Hakiainen.
Foto: Rene Riisalo

Eesti Panga andmetel on palgakasv Eestis üldiselt aeglustumas, kuigi ulatus aasta esimeses kvartalis 8,8 protsendini. Keskmine brutopalk on hetkel 1894 eurot. Citadele pank uuris Eesti, Läti ja Leedu inimestelt, kuidas nad ise hindavad võimalusi, et nende palk töötasu järgneva 12 kuu jooksul muutub. Palgakasvu osas osutusid kõige pessimistlikumaks eestlased.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456