Autor: Stiine Reintam • 10. juuli 2024

Ettevõtjad ei suuda riigiga sarnases palgakasvu tempos püsida

Ettevõtete väiksemad kasumid ei luba oma töötajatele sama palju palka juurde maksta kui palgarallit vedav riik. Küll aga on viimasel ajal lihtsam inimesi juurde palgata.
Spa Toursi omanik Kalle Kuusik. Ettevõte annab tööd üle Eesti 450 inimesele, näiteks Kuressaares Grand Rose spaa-hotellis, Narva-Jõesuus Meresuu spaa-hotellis ning Tallinnas Viimsi spaas ja Ring Spaas
Foto: Andras Kralla

Üle Eesti spaa-hotelle pidava ettevõtte Spa Tours OÜ omaniku Kalle Kuusiku sõnul tekitavad statistikaameti palgakasvu numbrid palgasurvet. Ettevõtja hinnangul on selles süüdi avaliku sektori palgatõus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456