Autor: Personaliuudised.ee • 29. september 2022

Personali Praktik, september 2022

Loodan, et teie suvepuhkus oli mõnus ning immuunsüsteem sai päikese, merevee ja värskes õhus viibimisega tugevdatud.

Rõõmsad ja tänulikud hästi positiivsest tagasisidest ajakirja lõppenud hooajale, on ka Personali Praktiku toimetus suve nautinud ning innukalt plaane teinud. Alanud hooajal jätkame traditsioone: saame persoonilugude kaudu lähemalt tuttavaks kümne personalitöö valdkonnas aktiivselt tegutseva inspireeriva ja põneva isikuga. Kindlasti käsitleme õigusteemasid ning inimeste juhtimise küsimusi. Paremaid praktikaid tutvustavates lugudes piilume organisatsioonidesse ja õpime nende kogemusest. Jätkame ka välispraktika ja -uudistega avardamaks silmaringi ning saamaks aimu, kuidas ning milliseid lahendusi mujal maailmas leitakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456