Autor: Raimo Ülavere • 29. mai 2020

Miks on juhtidel raske puhata?

Kasv ja hea tulemus = stress + puhkus. Me teame seda, ent millegipärast teeme päriselus ainult pool võrrandist. Me ei puhka, ei taastu, ei tee seda teadlikult. Miks?
Foto: Unsplash

Pole ehk vaja hakata kirjeldama seda, kuidas sobivas koguses stress mõjutab kasvu. Stress ja pinge on hea tulemuse jaoks hädavajalik, olgu sihiks tulemus spordis, tööl või eraelus. Selles pole kahtlust. Stress mõjub nagu koormus musklile – õiges koguses ja õige koormusega treenides muutub muskel tugevamaks. Kuid siin on üks suur ja oluline „aga”. Muskel, olgu füüsiline või mentaalne, kasvab ainult puhkuse ajal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456